családtámogatások

Otthonteremtés, családtámogatás

Lényegi információk kedvezményekről, az állami támogatás
szabályairól

Kisgyerekes anyukaként saját bőrömön tapasztaltam meg, mennyire nehéz átlátni a családalapításkor kihasználható állami támogatásokat.

Ügyfeleimnek útmutatást adok és segítek a támogatás igénylések lebonyolításában.

Felhívom a figyelmüket, hogyan tudnak a lehető legnagyobb vissza nem térítendő támogatáshoz hozzájutni, kihasználva az adó visszaigénylések teljes körét.

Melyek ezek...

Rólam mondták:

"Nagyon precíz, alapos és türelmes hozzáállással segített nekünk babaváró hitel felvételben, a megfelelő megtakarítás, és életbiztosítás kiválasztásában. A pontos kitöltésben is hatalmas segítség volt, mindent elintézett helyettünk. .... A megtakarításból és biztosításból az összes lehetőséget átbeszéltük, ezáltal kiválasztva a nekünk legmegfelelőbbet, legjövedelmezőbbet. Őszinte szívvel ajánlom mindenkinek Gabit."

Szuhányi Krisztián
üzletkötő

"Számomra hihetetlen, hogy ezt valaki így tudja és szívvel lélekkel csinálja. Minden elismerésem a tiéd! Szívből gratulálok! Nagyon jó szakember vagy!"

Takács Krisztina
kozmetikus

"Ha egy igazán megbízható, a banki ügyletekben jártas, hosszú évek tapasztalatával rendelkező, precíz, és kedves emberre van szüksége, akkor szívből ajánlom Gabit, aki segít Önnek pénzūgyei kezelésében."

Orgoványi-Horváth Edina
senior könyvelő

"Gabriella profin, precízen képviselte érdekeimet a teljes hitelügyintézés folyamán, pontosan úgy, mintha az ügyvédem lenne. Figyelme minden apró részletre kiterjedt, szakmai tudása kiemelkedő! Ajánlom mindenki figyelmébe 🙂 Garantáltan nem fog csalódni! "

Bozóki Katalin
értékesítő

Támogatásokkal kapcsolatban
keressen bizalommal, kérjen ingyenes konzultációt.

Írásos megkeresésére 48 órán belül reagálok.

+36-70-248-4438

info@dobosiroda.hu