nyugdíjtervezés

Nyílt titoknak számít, hogy a mai ’30-as, ’40-es korosztálynak és a még fiatalabbaknak sem lesz számottevő állami nyugdíja a társadalom rohamos elöregedése miatt. Az öngondoskodás tehát nagyon fontos, ezt egyre több fórumon hangsúlyozzák. 

Már havi kis összegekkel is érdemes lehet elindítani egy nyugdíjcélú megtakarítást, a havi befizetéseket lehetőség szerint folyamatosan növelve, így hosszú távon egy megfelelő védőháló építhető fel a nyugdíjas évekre, melyet ráadásul az állam is támogat a befizetett összegek után járó adójóváírással

Milyen nyugdíj-előtakarékossági lehetőségek léteznek?

Önkéntes nyugdíjpénztár

Nyugdíj Előtakarékossági-Számla
(NYESZ)

Nyugdíjbiztosítás

Önben is felmerültek az alábbi kérdések?

Segítek ezeket megválaszolni és eligazodni a nyugdíj- előtakarékossági lehetőségek között.

Rólam mondták:

"Nagyon precíz, alapos és türelmes hozzáállással segített nekünk babaváró hitel felvételben, a megfelelő megtakarítás, és életbiztosítás kiválasztásában. A pontos kitöltésben is hatalmas segítség volt, mindent elintézett helyettünk. .... A megtakarításból és biztosításból az összes lehetőséget átbeszéltük, ezáltal kiválasztva a nekünk legmegfelelőbbet, legjövedelmezőbbet. Őszinte szívvel ajánlom mindenkinek Gabit."

Szuhányi Krisztián
üzletkötő

"Számomra hihetetlen, hogy ezt valaki így tudja és szívvel lélekkel csinálja. Minden elismerésem a tiéd! Szívből gratulálok! Nagyon jó szakember vagy!"

Takács Krisztina
kozmetikus

"Ha egy igazán megbízható, a banki ügyletekben jártas, hosszú évek tapasztalatával rendelkező, precíz, és kedves emberre van szüksége, akkor szívből ajánlom Gabit, aki segít Önnek pénzūgyei kezelésében."

Orgoványi-Horváth Edina
senior könyvelő

"Gabriella profin, precízen képviselte érdekeimet a teljes hitelügyintézés folyamán, pontosan úgy, mintha az ügyvédem lenne. Figyelme minden apró részletre kiterjedt, szakmai tudása kiemelkedő! Ajánlom mindenki figyelmébe 🙂 Garantáltan nem fog csalódni! "

Bozóki Katalin
értékesítő

Ha fontos Önnek az öngondoskodás, keressen bizalommal,
kérjen ingyenes konzultációt.

Írásos megkeresésére 48 órán belül reagálok.

+36-70-248-4438

info@dobosiroda.hu