VÁLLALKOZÓI HITELEK

VÁLLALKOZÓI HITELEK

Bankfüggetlen vállalkozói hitelek teljeskörű lebonyolítása

 

A segítségemmel vállalkozása számára megtalálhatja a legkedvezőbb külső finanszírozási formát, ezáltal cége növekedéséhez hozzájárulhat, mindezt minimális energia befeketéssel.

Keressen bizalommal, ha az alábbi termékek
valamelyike iránt érdeklődik:

Államilag támogatott hitelek

__________

Széchenyi hitelek, KAVOSZ

Tovább a kapcsolati oldalra

Piaci kamatozású hitelek

__________

Folyószámlahitel, Forgóeszközhitel, Beruházási hitel

Ez érdekel

Lízing

__________

Kamattámogatott Széchenyi lízing, piaci kamatozású lízing

Érdekelnek a részletek

Készséggel hozzájárulok vállalkozása fejlődéséhez...

☛ HOGYAN VÉGZEM A TEVÉKENYSÉGEM

20 év banki tapasztalatának és meglévő kapcsolati hálómnak köszönhetően segítek kiválasztani speciálisan megbízómra szabva, hogy melyik Bank, melyik típusú hitelét kapja meg a lehető legrövidebb időn belül az adott vállalkozás. A teljes Banki/Könyvelői/ KAVOSZ egyeztetést és hiteligénylés beadást elvégzem a cégvezető helyett, hogy neki csak a jóváhagyott hitelszerződés aláírására kelljen megjelennie.

☛ MIÉRT VÉGZEM A TEVÉKENYSÉGET

Minden jól működő vállalkozás extra növekedésre képes plusz forrás/pénzeszköz felhasználásával. Mindezt külső befektető bevonása nélkül, ha lehet kamattámogatott hitellel lehet a legolcsóbban megoldani. A vállalkozás tulajdonosai, ügyvezetői időgazdálkodási gondokkal küzdenek. Nincs idejük és/vagy pénzügyi szakmai tapasztalatuk megtalálni a legkedvezőbb banki hitelt és legrugalmasabb pénzintézetet.

Rólam mondták:

"Személyedben nemcsak egy több éves banki tapasztalattal és kiépített kapcsolatrendszerrel rendelkező embert ismerhettünk meg, hanem egy küzdő, akadályoktól nem meghátráló, kihívásokat leküzdő és egyben végtelenül segítőkész, energikus embert. Te ezek birtokában vitted véghez azt, hogy mindhárom cégünk számára a legkedvezőbb hitelelbírálást kapja. Levetted a vállunkról azt a sok telefonálást és papírmunkát, utánajárást. Ezzel időt és fejfájást spóroltunk meg... A szerződéskötés gyors és gördülékeny volt, aminek külön örültünk...A szolgáltatást A-Z-ig kaptuk! Gabit nyugodt szívvel ajánljuk a hitelügyintézés széles spalettáján Mindenkinek."

SAS csoport
Papné Orosz Ildikó és Pap Norbert Tas

"Amikor könyvelő irodám ügyfeleinek hitelre van szüksége, a következő javaslatot teszem: „Ne küzdj vele, ne szánd rá a drága idődet, bízd meg Gabit, ő mindent elintéz, jó kezekben leszel!” Gabi az aktuális kamattámogatott és egyéb hitelekkel kapcsolatosan mindig naprakész, szakmailag maximálisan felkészült. Kiemelkedő gyorsasággal és eredményességgel intézi ügyfeleim hiteleit, akiktől mindig pozitív visszajelzést kapok munkájával kapcsolatban."

KLB Kontír Bt.
Molnár Károly

"A zártnak hitt ajtók kulcsa is megvan valakinél! Ez a valaki számunkra Dobos-Petró Gabriella. Precízség, Gyorsaság, Megbízhatóság, Korrektség. Az Univerzálszig Kft ügyvezetőjeként csak ajánlani tudom Gabit, aki az elmúlt időszakban 2 banki ügyintézésben is segítette cégünket! Maximálisan meg voltunk elégedve! Gabi számunkra a legjobb konstrukciót ajánlotta. Gyorsan és a legmegfelelőbb feltételekkel intézte cégünk pénzügyi hátterét! Naprakész szaktudásával, kapcsolat rendszerével leveszi a cégvezetők válláról a gondot, legyen az hitelügyintézés, pályázat vagy bármilyen pénzügyi tranzakció! Köszönünk mindent Gabi!"

Univerzálszig Kft.
Tibor és Melina

Hiteltermékekkel kapcsolatban keressen bizalommal,
kérjen ingyenes konzultációt.

Írásos megkeresésére 24 órán belül reagálok.

06-70-248-4438

info@dobosiroda.hu