HITELEK

Tudta, hogy nem minden banknál ér ugyanannyit a pénze?

Az egyes bankok bírálati gyakorlata teljesen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulnia, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a pénzéből.

Naprakészen ismerem az összes magyarországi Bank ajánlatát, szakértelemmel állítom össze az igénylő csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot, amelyekből Ön választhatja ki a legmegfelelőbbet. Én pedig “végig fogom a kezét” a teljes hitelügyintézési folyamat alatt.

Ha engem választ, extra kedvezményekben lehet része, és zöldfolyosós ügyintézést biztosítok a legtöbb  banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Ügyintézői szolgáltatásom az Ön számára a kapcsolatfelvételtől a hitelfolyósításig 100%-ban ingyenes.

Keressen bizalommal, ha az alábbi hiteltermékek
valamelyike iránt érdeklődik:

Vállalkozói hitelek

__________

Államilag támogatott (KAVOSZ- Széchenyi, NHP), illetve piaci kamatozású hitelek: Folyószámlahitel, Forgóeszköz hitel, Beruházási hitel, Faktoring

Ez érdekel

Lakáshitelek, CSOK

__________

5- ,10-,15-,20 évig vagy VÉGIG fix havi törlesztővel, extra kamatkedvezmény lehetőségekkel. Családon belüli ingatlan vásárlásra is.
-
Meglévő- és vállalt gyermekre; hitelelengedés; Felújítási támogatás

Tovább a kapcsolati oldalra

Szabad felhasználású jelzáloghitel

__________

Akár befektetési céllal, vagy vállalkozás indításhoz is jó megoldás lehet

Ez érdekel

Hitelkiváltás

__________

Régebbi drága, vagy változó kamatozású hitelét segítek egy alacsonyabb kamattal rendelkező hitellel kiváltani minimális induló költségekkel. Az eredmény alacsonyabb törlesztőrészlet és/vagy rövidebb futamidő lesz.

Felveszem a kapcsolatot

Személyi kölcsön

__________

Szabad felhasználásra

Kíváncsi vagyok a részletekre

Babaváró hitel

__________

Állami kezességvállalási díj mértéke 0,5%/év, maximális törlesztőrészlet 50.000 Ft

Ez érdekel

Rólam mondták:

"Nagyon precíz, alapos és türelmes hozzáállással segített nekünk babaváró hitel felvételben, a megfelelő megtakarítás, és életbiztosítás kiválasztásában. A pontos kitöltésben is hatalmas segítség volt, mindent elintézett helyettünk. .... A megtakarításból és biztosításból az összes lehetőséget átbeszéltük, ezáltal kiválasztva a nekünk legmegfelelőbbet, legjövedelmezőbbet. Őszinte szívvel ajánlom mindenkinek Gabit."

Szuhányi Krisztián
üzletkötő

"Számomra hihetetlen, hogy ezt valaki így tudja és szívvel lélekkel csinálja. Minden elismerésem a tiéd! Szívből gratulálok! Nagyon jó szakember vagy!"

Takács Krisztina
kozmetikus

"Ha egy igazán megbízható, a banki ügyletekben jártas, hosszú évek tapasztalatával rendelkező, precíz, és kedves emberre van szüksége, akkor szívből ajánlom Gabit, aki segít Önnek pénzūgyei kezelésében."

Orgoványi-Horváth Edina
senior könyvelő

"Gabriella profin, precízen képviselte érdekeimet a teljes hitelügyintézés folyamán, pontosan úgy, mintha az ügyvédem lenne. Figyelme minden apró részletre kiterjedt, szakmai tudása kiemelkedő! Ajánlom mindenki figyelmébe 🙂 Garantáltan nem fog csalódni! "

Bozóki Katalin
értékesítő

Hiteltermékekkel kapcsolatban keressen bizalommal,
kérjen ingyenes konzultációt.

Írásos megkeresésére 48 órán belül reagálok.

+36-70-248-4438

info@dobosiroda.hu