rólam

Amit rólam tudni érdemes...

Dobos-Petró Gabriella vagyok, a DPG Consulting Kft alapítója, közgazdász, 17 év bankszakmai múlttal rendelkező pénzügyi tanácsadó.

Banki pályafutásomat még a felsőfokú tanulmányaim mellett kezdtem meg 2003-ban. Kezdetben lakossági hitelezéssel, majd friss diplomásként vállalati hitelezéssel foglalkoztam. Munkám elismeréseként 2009-ben fiókvezető lettem a Raiffeisen Bankban. 

Kislányom születése után fél évvel saját céget alapítottunk, melyet 4 évig sikeresen üzemeltettünk, így a vállalkozói oldalról is megtapasztalhattam, mire van szüksége egy vállalkozásnak.

A munka és a család egyensúlyának visszaállítása céljából a sikeres fuvarozó cégünk eladását követően visszatértem a bankszakmába és ismét fiókvezetőként kezdtem dolgozni, az MKB Banknál. Majd a fiókvezetői pozícióval járó korlátokból kilépve felmondtam, és 2019 óta független pénzügyi tanácsadóként segítem lakossági és vállalati ügyfeleimet.

Vállalkozóként ügyfeleim maradéktalan és legoptimálisabb kiszolgálása érdekében folyamatosan képzem magam befektetések, hitelek, támogatások, biztosítási termékek tekintetében. Ezáltal minden pénzügyi területre kiterjedő, komplex tanácsadást és teljeskörű lebonyolítási szolgáltatást kapnak tőlem ügyfeleim.

Őszintén mondhatom, hogy “igen, szeretem a munkámat”, és amikor ez azzal társul, hogy ügyfeleimtől is pozitív visszajelzéseket, illetve ajánlásokat kapok, akkor ez még inkább inspirál.

A számok önmagukért beszélnek...

1
sikeres pénzügyi közvetítés
1
banki partner
1
partner biztosító társaság

Rólam mondták:

"Nagyon precíz, alapos és türelmes hozzáállással segített nekünk babaváró hitel felvételben, a megfelelő megtakarítás, és életbiztosítás kiválasztásában. A pontos kitöltésben is hatalmas segítség volt, mindent elintézett helyettünk. .... A megtakarításból és biztosításból az összes lehetőséget átbeszéltük, ezáltal kiválasztva a nekünk legmegfelelőbbet, legjövedelmezőbbet. Őszinte szívvel ajánlom mindenkinek Gabit."

Szuhányi Krisztián
üzletkötő

"Számomra hihetetlen, hogy ezt valaki így tudja és szívvel lélekkel csinálja. Minden elismerésem a tiéd! Szívből gratulálok! Nagyon jó szakember vagy!"

Takács Krisztina
kozmetikus

"Ha egy igazán megbízható, a banki ügyletekben jártas, hosszú évek tapasztalatával rendelkező, precíz, és kedves emberre van szüksége, akkor szívből ajánlom Gabit, aki segít Önnek pénzūgyei kezelésében."

Orgoványi-Horváth Edina
senior könyvelő

"Gabriella profin, precízen képviselte érdekeimet a teljes hitelügyintézés folyamán, pontosan úgy, mintha az ügyvédem lenne. Figyelme minden apró részletre kiterjedt, szakmai tudása kiemelkedő! Ajánlom mindenki figyelmébe 🙂 Garantáltan nem fog csalódni! "

Bozóki Katalin
értékesítő

Várom megkeresését pénzügyi tanácsadásra.

Keressen bizalommal, kérjen ingyenes konzultációt.

Írásos megkeresésére 48 órán belül reagálok.

+36-70-248-4438

info@dobosiroda.hu