DOBOSIRODA

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Személyes és családi pénzügyi tanácsadás, pénzügyi tervezés

A mai rohanó világban felértékelődik a valódi információ, a megfelelő pénzügyi tájékozottság, ami elengedhetetlen a megalapozott döntések meghozatalához. 

Pénzügyi szakértőként közérthető nyelvre lefordítva segítek eligazodni a pénzügyi lehetőségek tengerében.

Akár egy hitelfelvétel, akár egy megtakarítási forma kiválasztása is hosszú távú elköteleződést jelent, ezért fontos, hogy olyan döntést hozzunk, melyet később sem bánunk meg!

A kiválasztáskor, az adminisztrációban és a szerződéskötéskor is segítem ügyfeleimet független pénzügyi tanácsadóként a következő területeken:

Hitelfelvétel

__________

Megtakarítás

__________

Biztosítás

__________

Családtámogatás

__________

Hitelfelvétel

__________

Megtakarítás

__________

Biztosítás

__________

Családtámogatás

__________

Rólam mondták:

"Nagyon precíz, alapos és türelmes hozzáállással segített nekünk babaváró hitel felvételben, a megfelelő megtakarítás, és életbiztosítás kiválasztásában. A pontos kitöltésben is hatalmas segítség volt, mindent elintézett helyettünk. .... A megtakarításból és biztosításból az összes lehetőséget átbeszéltük, ezáltal kiválasztva a nekünk legmegfelelőbbet, legjövedelmezőbbet. Őszinte szívvel ajánlom mindenkinek Gabit."

Szuhányi Krisztián
üzletkötő

"Ha egy igazán megbízható, a banki ügyletekben jártas, hosszú évek tapasztalatával rendelkező, precíz, és kedves emberre van szüksége, akkor szívből ajánlom Gabit, aki segít Önnek pénzūgyei kezelésében."

Orgoványi-Horváth Edina
senior könyvelő

"Gabriella profin, precízen képviselte érdekeimet a teljes hitelügyintézés folyamán, pontosan úgy, mintha az ügyvédem lenne. Figyelme minden apró részletre kiterjedt, szakmai tudása kiemelkedő! Ajánlom mindenki figyelmébe 🙂 Garantáltan nem fog csalódni! "

Bozóki Katalin
értékesítő

Keressen bizalommal,
kérjen díjmentes, mindenféle kötelezettségtől mentes konzultációt.

Írásos megkeresésére 48 órán belül reagálok.

+36-70-248-4438

gabriella@dobosiroda.hu